top of page

SHIPPING & RETURNS

TRANSPORT

Twee maal per week worden alle pakjes verstuurd door bpost, onze vaste partner voor verzendingen. 
De geschatte leveringstijd binnen België bedraagt 4 tot 5 werkdagen. 
Binnen België bedraagt de kost per verzending 6,00 euro, verzendingen vanaf 35 euro zijn gratis. Contacteer ons voor alle verzendingen buiten België op stijn@agostini-coffee.com.

RETOUR

Producten kunnen enkel teruggegeven worden met voorafgaande toestemming van Agostini Coffee. Dit kan door een email te sturen naar stijn@agostini-coffee.com, vergezeld van uw factuur. Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar onze branderij of tegen betaling zelf terugsturen naar Agostini - E. Van Winckellaan 46 9200 Dendermonde. Gelieve de originele factuur toe te voegen aan het pakket. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen de 3 werkdagen teruggestort.
Je kan ook opteren voor een tegoedbon. In dat geval wordt het bedrag van je aankoop eenmalig verhoogd met €5. Je zal dan een tegoedbon in de vorm van een kortingscode ontvangen die je kan gebruiken voor jouw volgende bestelling. Dit aanbod is niet cumuleerbaar. Er wordt slechts éénmaal 5 euro cadeau gedaan op de tegoedbon.

bottom of page